Fri frakt över 500kr

Snabb leverans

Öppet köp

Fri frakt över 500kr

Snabb leverans

Längder på Halsband

Hos oss hittar du designade, unika halsband som är tillverkade efter förfrågan. Dem flesta smycken och halsband är handgjorda och tillverkas här i Sverige.

Våra halsband finns i 10 olika längder för att du ska kunna hitta en längd som passar just dig. När du väljer längd på ditt halsband ska du fundera över vart du vill att halsbandet ska hamna. Har du en kortare, kraftigare nacke behöver du gå upp i längd. Har du en smal kroppsbyggnad och en normal till lång hals hamnar ett halsband på 45cm ungefär i gropen på halsen mellan nyckelbenen. Har du istället en mer kurvig kropp och kanske lite kortare nacke behöver du gå upp ca 5cm och välja ett halsband som är 50cm för att det ska hamna på samma ställe. När du väljer storlek på halsband är det viktigt att du utgår ifrån din kropp och vart du vill att det ska hamna. Många av våra halsband är justerbara för att göra det enklare för dig att hitta den perfekta storleken.

Våra storlekslängder på halsband:

40-45 cm

45 cm

45-50 cm

50cm

50-55cm

55cm

55-60cm

60cm

70cm

75-80cm

Är osäker på vilken längd du vill ha på ditt halsband kan du enkelt mäta med ett måttband runt din hals. Mät efter hur långt ner du vill att ditt halsband ska hänga. Du kan också köpa en förlängningskedja i guld eller silver för att enkelt kunna förlänga ditt halsband upp till 5 cm

Nyhetsbrev